Mentor-forløb

Dette er et tilbud til dig, der har brug for sparring i en periode.
Du kan være tidligere klient, hvor vi har har 'arbejdet længe nok', og du er selvkørende, men gerne vil have feedback, støtte og vejledning, eller at jeg stiller ind på hvor du er, og hvad der er aktuelt for dig at arbejde med pt, så du kan udvikle dig videre på den vej, du allerede er på.

Det kan være, at du selv arbejder som terapeut og har brug for vejledning og gode råd til din virksomhed eller dine evner, hvordan du kan arbejde mere i dybden.

Måske er du færdig med din uddannelse som coach, healer, clairvoyant, akupunktør eller lignende, og kan bruge forløbet til at fintune det du allerede kan.

Tilgangene og behov kan være mange- men jeg kan guide og vejlede- og vi kan vende situationer, klientoplevelser, etiske spørgsmål eller noget helt tredje, der hjælper dig videre i dit selvstændige arbejde med dig selv og dine transformationer eller i situationer hvor du har en rådgiverfunktion og hjælper andre.

Som altid er du velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål. 

 

Vi tilrettelægger naturligvis forløbet til dine behov, og astrologi, klarsyn, kanalisering, invokationer, sjælsvejledning og helt lavpraktisk hekseri indgår (naturligvis) i arbejdet.

Pris pr gang 950 kr.
Pakkeforløb: 8 samtaler til i alt 6500 DKK som betales på en gang.
 

Tidsbestilling: +45 20 74 52 96

Varighed: 1 time

Pris: 950 DKK 

Pakke: 8 samtaler til 6500 DKK

Studerende/pensionist: 750 DKK

Session foregår udelukkende telefonisk eller via Zoom. Aftales ved booking.