Mørke-arbejde

Tilbud om terapeutisk forløb med transformerende energiarbejde, fokus på stagnerede følelser; mørke følelser og healing.
 

Hvem rækker du ud efter, når du mærker mørket?

Når de grimme mørke følelser er kommet op til overfladen, udløst af endnu en oplevelse, hvor du ikke kan holde dem nede? Hvor al vreden, jalousien, håbløsheden eller bare udefinerbare tunge følelser overtager dig fuldstændig, og du ikke kan handle, agere, se klart eller kan være inde i dig selv?

Hvordan kommer du igennem dem? Får de fuldt udløb, eller bruger du al din energi på at holde dem nede og tøjle dem?

Skammer du dig, bliver du tung og vred?

Kan du komme ud ad døren og gå en tur, eller venter du bare på, det går over?

Måske ved du slet ikke, hvordan du kan være med det og går i frys, indtil energien er passeret og normalitet genopstår- og så kommer der måske en masse selvbebrejdelse og skyldfølelse bagefter.

Og sidder du bagefter og er bare glad for, at det nu er overstået, så du kan lade som om alt er godt- ind til næste gang.. og næste gang.. eller tænker du- jeg må have noget hjælp, men ved ikke hvordan?

Eller har du fået hjælp, men oplever du, at det ikke har hjulpet at have talt og talt og forholdt sig til de her underliggende årsager til, hvorfor du bliver trigget?

Må du erkende, at du endnu HAR mørke følelser, der er forårsaget af ’noget’ fra din fortid - blokerede og låste tidligere chok, af alle mulige slags, som sidder i dig endnu, og virker det som om, du ikke kan gøre noget ved det og har givet op- så skal du vide, at der er hjælp at få.

I de snart 22 år jeg har arbejdet med mennesker og energi, har jeg endnu ikke oplevet, at stagneret energi, som traumer er, i dine kroppe (fysisk, mentalt, følelse og energi), kan afhjælpes med samtaleterapi eller bevidst ændrede reaktionsmønstre (som ofte bare er undgåelsesmanøvrer, der ikke forløser energien i dig, men lader den blive derinde) alene.

Jeg har erfaret, at det eneste, der kan forløse låste og blokerede energier, er at gå direkte igennem dem med bevidsthed, når de er der, og det kan være enormt svært at gøre alene fordi ens mønstre og reaktioner på dem er og bliver de samme.

Når dine mørke følelser udløses i dig, er det fordi noget får dig til ubevidst at genopleve det initierende chok, hvad end det måtte være. Det forsøger du at beskytte dig imod og derfor kan du reagere voldsomt. Du kan føle dig ’fanget’ og ude af stand til at reagere med ’fornuft’ i situationen, fordi det er triggeren, der får dig til at opleve, at du nu står i samme situation igen, og må beskytte dig mod at det sker.

Jeg tilbyder dig en mulighed for at blive hjulpet, lige der midt i mørket. Når du er i stand til at erkende bevidst, at du er blevet 'nappet', at du sidder i mørket og ikke kan komme ud, er der allerstørst mulighed for et virkeligt gennembrud.

Det eneste, det kræver af dig, er, at du er klar over og klar til at erkende, at du tør være med de voldsomme og irrationelle grimme følelser – det kan være voldsom vrede, jalousi, had, frustration eller dyb sorg, håbløshed, og at du er villig til at arbejde- noget som vi afklarer igennem en indledende samtale.

Jeg går med ind i følelserne. Jeg vejleder og holder dig i lys, energi, healing og ubetinget kærlighed og er med dig, mens vi gør dine følelser til 100 % virkelighed. Det er den eneste mulighed for at komme ud på den anden side – og det er også det eneste du ikke selv kan, fordi det vil betyde at dit ego dør.

Det vil det ikke tillade, derfor holder det følelserne i skak og på den måde kommer du aldrig over, det der sidder fast i dit system.

Det skal nok gøres nogle gange- fordi det kan tage lidt tid inden, du tør gå helt med, og vi tager det i et tempo der ærer dig, din rejse og din parathed. Andre gange er du helt klar og så er processen gjort på kortere tid.

Hvordan foregår det helt praktisk?

Du kontakter mig på 20 74 52 96, og vi tager en indledende samtale, så vi afstemmer, hvad det er, vi skal arbejde med, og jeg kan sætte mig ind i, hvor intensivt der skal arbejdes.

Jeg stiller ind på dig og afdækker, hvor energien sidder fast og kommer med et bud på, hvor meget, der er behov for at arbejde med.

Ofte vil den indledende samtale være aktiverende til processen, så det er vigtigt, at du er indstillet på arbejdet.

Jeg stiller mig til rådighed til akutte henvendelser fra dig, når du er i mørket, da det er der, vi skal arbejde, og derfor kan det kun fungere på denne måde- og du kontakter mig på telefon ved at sende en sms, og så finder jeg en tid til dig så snart som muligt og senest indenfor 12 timer.

OBS: dette er primært for dig, der er vant til at arbejde med dig selv, og for dig, der allerede kender til dit eget mørke og mærker, at du er klar til arbejdet, fordi du for nylig eller jævnligt får 'ture i mørket'.

Indledende samtale: 850 kr.

Pris pr. gang: 1300 kr.

Sessions foregår på zoom eller via telefonen.