Kvindekraft (Workshop)

Verden er i opbrud- de gamle systemer virker ikke længere for os. Sjælens kald og hunger efter at leve et liv, -det liv- vi instinktivt og intuitivt mærker, vi er her for at leve i overensstemmelse med vores Kraft trænger sig på og bliver mere og mere tydeligt i vores bevidsthed.

For at træde helt ind i, hvem vi er her for at være, er det nødvendigt at fjerne de blokeringer, der står i vejen- og det er dem DU som Kvinde har fået med dig i arv fra din mor (og din far).
 

På denne workshop arbejder vi med din Kraft. 
Kvindekraften er fortsat undertrykt og betragtes som noget mørkt, farligt og forbudt. Solen sættes fortsat over Månen, det maskuline er blevet forvrænget, og det feminine er misforstået. Stadigvæk. 

Vil du forstå din Kraft som Kvinde dybere? De mørke, intense følelser, de stærke seksuelle kræfter, evnen til at transformere og skabe og være fri for at skamme dig, dæmpe dig, passe ind, please, ofre dig, tie, undertrykke din Kraft?

Vi arbejder os ind i roden af dit medfødte sår og finder de overbevisninger, du tror stadig er sande omkring, hvem du må være og giver slip på dem, sætter dem fri. Forløsning, healing og manifestation af det nye Liv..
Via energipraksis, kraftøvelser, lydmeditation og astrologien ser vi på, hvordan du bedst kan få dine kræfter i spil, så du kan træde mere fuldt ind i at blive den Kvinde, du er her for at være.

Vi føler og følger Månens cyklus i dit indre Liv, samt ser på hvor din Kraft er stagneret, såret, vred eller bare i ubalance.

Vi arbejder på at åbne Hjertet og sætte Sjælen fri til at skabe dit liv i frihed.

Dit liv vil forandre sig.

Dine relationer vil forandre sig.

Og du vil opleve, at du bliver i stand til at manifestere alt det, du ved, du er her for at have i dit liv.

Jeg skal bruge dine fødselsdata: dato, tid og sted.

Der er tavshedspligt på workshoppen.

Max 5 deltagere.

Dagsworkshop fra kl. 10-17.

Sted: Charlottenlund eller efter aftale.

Medbring egen frokost. Der serveres te, snacks, frugt og vand. 

Pris pr. deltager: 1200 DKK

Studerende/Pensionist: 900 DKK