Kend din Kraft (Workshop)

Mærker du kaldet fra dit Hjerte til at leve i overensstemmelse med, hvem du er, og hvad din sjæl har af opgaver?

At det naturlige er at leve et liv befriet for angst, begrænsning og din fortids programmering af, hvad der er fornuftigt og rigtigt at gøre men blot ikke føles som det rigtige -for dig..

Har du svært ved at træffe beslutninger, fordi du ikke kan mærke, hvad der er til dig, og hvad der ikke er til dig? 

Lever du stadig dit liv baseret på gentagelse af mønstre fra dine forældre, din opdragelse og sår fra tidligere oplevelser? Og står det i vejen for, at du kan komme videre- med livet, med det der giver dig glæde og kærlighed?

Hvad end det handler om at få startet din egen business, flytte, skifte arbejde, leve sundere, ændre dit liv..

Vil du gerne lære, hvordan du kan manifestere alt det, du ved, der er til dig? ...men ved du ikke, hvordan du kommer i gang? Og vil du gerne arbejde med at fjerne de blokeringer, der hindrer dig i at åbne Hjertet?

Så lær dig selv at kende.

Din Sjæl er ubegrænset. Din Sjæl er koblet til Universet. Din Sjæl ved, at der ikke er noget som helst at være bange eller bekymret for- så lær at overgive dig, at have tillid og give slip..


Jeg holder workshoppen Kend din Kraft, som er en blanding af energi- og bevidsthedsarbejde, meditationsøvelser, praktisk Astrologi, Hjerteåbningsøvelser, Kraftmanifestation, bevidst åndedræt, invokationer, ceremonier og Naturkraft.
Lyd, Frekvens, Bevidsthed, Healing og brug af de ældgamle Mysterieskoletraditioner, hvis Aforisme var 'Kend dig Selv'.

Du lærer, hvordan du bedst kan bringe dig i balance. Hvordan du med bevidstheden om din egen Kraft kan arbejde og være i flow med dit liv.

 

Praktisk astrologi er læren om, hvordan du er sammensat af elementerne Ild, Luft, Vand og Jord, og hvordan din sjæl manifesterer igennem og med dem, samt hvordan du bevidst kan bruge tærskeltider og Naturen som Kraft-allieret.

Du kan bruge denne indsigt til at bringe flow, manifestation og glæde ind i i dit liv, netop fordi du lever i overensstemmelse med hvem du er, men også ved, hvor du er udfordret, og hvor du må være tålmodig med dine prøvelser, fordi du er ved at fintune eller lære noget, der ikke skal forceres.
 


Workshops holdes løbende med max 9 deltagere. 

Kontakt mig for nærmere info eller hold øje med opslag på min facebookside.
Sted: Charlottenlund eller hos Jer, hvis I kan samle et hold og har plads.

Varighed: Dagsworkshop fra 10:00-17:00

Det er  en forudsætning for deltagelse, at man kender sin fødselsdag, -tidspunkt og -sted.

 

Pris pr deltager: 1200 DKK

 

Studerende/pensionist: 900 DKK