Hjertets Kraft

Kærlighedens Kraft ~ Glædens Kraft

I denne Cirkel mødes vi for at arbejde med Hjertets Kraft. 

Vi arbejder med at forbinde til det bevidste åndedræt.

Vi laver åbningsceremonier der harmonerer med tidens kræfter: Ild/Vandceremoni, Lydmeditation eller Jordforbindelsesøvelser. 

Vi arbejder med at forbinde os med Kraften i Hjertet, og hvad vi kan gøre med den, når vi tør stole på, at livet vil os det godt, at vi selv vil os det godt. At Glæde er vores naturlige tilstand.

Vi sætter os ud over nogensinde at have troet på illusionen om, at lykken er noget, der kommer en dag, når vi har gjort alt muligt, og sætter os  i stedet øjeblikkeligt ind i bevidstheden fra Hjertet om, at glæden er her og nu. Livet er her og nu. 

Det er en transformerende rejse, der sætter dig i forbindelse med din egen kærlighed.

Du skal være helt parat til og villig til at skære ind til benet og slippe egoets begrænsning.

Det kræver mod og vilje.

Dette kan naturligvis sætte dig i kontakt med nogle meget sårbare ting, hvorfor du skal være villig til at ville arbejde med det, der forhindrer dig i at være åben for kærligheden. 

Disse blokeringer kan manifestere sig for dig i ensomhed, angsten for et parforhold eller parforholdsproblemer, men også i relationer generelt. 

Angst og kontrol-issues.

Selvværdsproblemer.

Ikke at kunne finde din vej i livet, eller at kunne se retningen, men ikke komme i gang....og mange andre ting, der forhindrer dig i at være i flow med glæden.

 

Cirklen er begrænset til 6 personer, og der tavshedspligt.

Cirklen åbner torsdag d. 20. august 2020.

Sted: Storkøbenhavn, nærmere info følger.

Tidspunkt: Torsdage kl. 18:00-21:00 -vi mødes en gang om måneden, og det forventes, at du i mellem Cirklerne arbejder med lærte teknikker og praksis selv.

Tilmelding og nærmere information: 20 74 52 96

Pris pr gang: 500 DKK.