Har du brystkræft?

Tlf. nummer: 20 74 52 96

Har du brystkræft, og trænger du til at tale om det, få lidt støtte, lidt healing, en bøn, lidt gode råd eller bare en at snakke med, der har været igennem turen?

Jeg tilbyder gratis brystkræft-hotline hver søndag aften mellem kl. 18 og 20,  hvis du har brug for en snak. Hvis jeg ikke tager telefonen, så er det fordi, jeg allerede er optaget. Jeg forsøger, så vidt det er mig muligt at ringe tilbage snarest muligt.

Vil du gerne bedes for eller have sendt healing så send mig en sms, hvor du skriver 'healing' eller 'bøn', dit navn, og den by du bor i, så beder jeg for dig eller sender dig healing af 10 minutters varighed søndag aften fra kl.  20:00.

Alle samtaler er naturligvis fortrolige, og healing og bøn erstatter ikke din behandling. Alle sms'er slettes, når bøn/healing er sendt.

Jeg blev i maj 2021 diagnosticeret med hormonfølsom brystkræft i mit venstre bryst- 2 knuder i brystet og 1 i lymfen.

Jeg har været igennem et 7 måneders forløb med kemoterapi, genetisk test og mastektomi (fjernelse af mit venstre bryst og alle mine lymfeknuder) og 15 gange stråleterapibehandling og er nu erklæret rask. 

Jeg er i antihormonbehandling de næste 5 år.

Da jeg har det arvelige gen PalB2, skal jeg også have højre bryst fjernet.

 

​© 2022 by Camila Reland

I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services. Let your customers review you and tell their friends how great you are.

Robb Walters