Astrologi

Astrologi helt nede på Jorden...

Vidste du, at du er sammensat af elementerne Jord, Vand, Luft og Ild?
Og at disse har retning enten frem (kardinal), ind (fast) eller bevægeligt?

Måske står din Sol i bevægelig jord- så er du Jomfru.. Måske står din Måne i fast ild- så har du Måne i Løven.. Hvad det mon betyder for, hvem du er, og hvordan du ellers er sat sammen, kan du blive klogere på med en astrologisk session.

Her ser vi også på, hvordan du reagerer på andre elementer, eller bare i sammenhænge, hvor du oplever, at du reagerer på forskellig vis, med visse andre, de nærmeste, kæresten, vennerne, kollegerne.. med lethed, besvær, så gnisterne springer eller i symbiotisk flow?

For mig er astrologi sjælens unikke musiske konstellation, og alle har deres helt egen symfoni med et væld af muligheder for nuancer, flow og udtryk.

 

- Hvad får du ud af en session?

Du lærer dig selv bedre at kende. Du forstår din sjæls DNA bedre. Du indser, at du ikke er offer for ydre begivenheder eller omstændigheder, men at du er lige præcis der, hvor du skal være med de muligheder for vækst, som du ønsker dig, set fra et bredere perspektiv. Det er blot et spørgsmål om, HVORDAN du griber muligheden...

Jeg ser på dit fødselshoroskop og dine transitter.

Hvad er dine aspekter, dine udfordringer, dine forcer, hvor har du valgt at sætte dine karmiske fodspor, hvorfor og hvordan kan du arbejde med dem?


Det giver dig en større selvindsigt og ro med, hvorfor dine temaer eventuelt gentager sig, hvordan du forvandler dine 'svagheder' til styrke og ubalance til Kraft.

Uanset hvem du er, og hvad du kommer med, vil du blive vejledt og rådgivet ærligt, kærligt og direkte.

Tidsbestilling: +45 20 74 52 96

Varighed: 1,5 timer

Pris: 800 DKK 

Studerende/pensionist: 500 DKK

Session kan foregå ved personligt fremmøde, telefonisk eller via Zoom. Aftales ved booking.

Camila Reland 

Tlf: +45 20 74 52 96 

​© 2020 by Camila Reland

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now